Onderhoud

Een belangrijke pijler onder onze wielervereniging is het onderhoud van de groene IJsselland route, destijds in samenwerking met een aantal instanties door onze “Alte Herren” aangelegd en sindsdien nog steeds door hen met veel enthousiasme onderhouden.

Koebocht

’t kommetje wordt stevig aangetrild

Daar waar de onderhoudsgroep, al wroetend in het zand, lekker uitvoerend bezig is, ontzorgt de onderhoudscommissie van de vereniging hen van alle administratieve handelingen en o.a. zal een aantal keer per jaar een oproep onder de leden doen om een fysieke bijdrage te leveren om groot onderhoud te kunnen bewerkstelligen.Een aantal van ons spreekt uit ervaring dat het een geweldige ervaring is om bijvoorbeeld een kombochtje aan te leggen en er vervolgens “full speed’” door jouw eigen bocht te suizen.

 

Om de route optimaal te houden, is input van onze leden belangrijk, dus als je merkt dat er een deel van de track onderhoud verdient of als je een geweldig idee voor een aanpassing van de track hebt, mail dat dan even naar onderhoud@owsomebikers.nl.