Club Info

Een club voor en door enthousiaste fietsers die het geweldig vindt om in en rondom de gemeente Olst-Wijhe te fietsen en het fietsen te verder stimuleren, dat beschrijft in een notendop de kern van OWsome bikers, wielervereniging IJsselland.

De oorsprong van onze nieuwe, in de zomer van 2016 opgerichte, vereniging ligt bij het mountainbiken door de prachtige nabijgelegen natuurgebieden waarin een aantal jaar geleden een aantal vaste MTB-routes is aangelegd waaronder één van de langste single tracks van ons land, het Wechelerveld, en de groene IJssellandroute.

Hoog op onze agenda staan het structureel onderhouden van de groene route en de organisatie van de jaarlijkse midwintertoertocht, maar daarnaast zal er ook op een breder vlak naar recreatief fietsen gekeken worden zoals o.a. wielrennen en fietscrossen.

OWsome bikers wielervereniging IJsselland is een officiële vereniging, heeft via notaris Roelofs in Olst haar statuten vast laten leggen en staat ook officieel bij de Kamer van Koophandel ingeschreven.

Verder OWsome bikers is aangesloten bij de NTFU waardoor onze leden daar ook automatisch lid van zijn en daarmee ook van die voordelen gebruik kunnen maken.

Wil je meer weten over onze vervening, mail dan even naar info@owsomebikers.nl.