Er staan twee clinics op de planning, één voor de jeugd tot 16 jaar en één voor dames. Beide clinics worden gegeven op woensdag 27 september. In de ochtend voor de dames. In de middag voor de jeugd.

Damesclinic – woensdagochtend 27 september 

Op woensdagochtend 27 september organiseren wij speciaal voor dames een mountainbikeclinic. De damesclinic is een clinic speciaal voor vrouwen. Vrouwen die graag mountainbiken en zich technisch willen verbeteren met andere enthousiaste mountainbikesters.

Door deze clinic krijg je meer zelfvertrouwen, zul je minder in de remmen knijpen en niet op een wortelpad afstappen voor een boomstam. Op deze manier moet jij straks op je vriend of man wachten in plaats van andersom ;-). Aan het eind van de clinic zul je meer ontspannen en meer in balans mountainbiken met meer coördinatie en controle. 

Deelname is gratis voor OWsomebikers leden. Het enige wat je moet doen is je aanmelden via onderstaande link.

 

Jeugdclinic – woensdagmiddag 27 september

Op woensdagmiddag 27 september organiseren wij opnieuw een mountainbike clinic voor de jeugd. Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil je kennismaken met mountainbiken onder leiding van professionele instructeurs? Twijfel dan niet en meld je aan!

De clinic bestaat uit twee delen:
(1) een deel skills leren op een oefenveld en
(2) daarna gaan we het bos in om de skills ook daadwerkelijk te gebruiken. De instructeurs zijn ervaren en NTFU gediplomeerd. Bij de clinics staan veiligheid en plezier centraal. Deelname is gratis. Het enige wat je moet doen is je aanmelden via onderstaande link.